Θεριό Ανήμερο...

Ποιος είδε το Θεριό και δεν το φοβήθηκε;Ε;; Ποιος;;

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2008

Απεργώ...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζετε με τους ρευματοαπεργούς και τους σκουπιδοαπεργούς. Ειλικρινά όμως.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην απεργία σύντροφοι.

Όλοι.
Εξόν αν δε δουλεύουμε στο δημόσιο.
Εκεί είπαμε, τη μια μέρα απεργία, την άλλη ανεργία.
Το δημόσιο όμως δεν έχει τέτοια κολλήματα.
Ό,τι ώρα νιώθεις ότι θίγεσαι μπορείς να το δείχνεις με το να απέχεις από τα καθήκοντά σου. Αυτά που πήρες με μέσον ας μου επιτραπεί να σημειώσω. Που θα έχεις καβαντζωμένα μέχρι να πεθάνεις (κούφια η ώρα).

Κι εγώ, παρόλο που δεν εξυπηρετήθηκα από την ΔΕΗ και τον Δήμο ως όφειλαν να με εξυπηρετήσουν, θα πληρώσω κανονικά όταν έρθουν οι λυπητερές. Κάνω λάθος;

Γι' αυτό και θέλω μέσα από το μεγάλης απηχήσεως αυτό βήμα, να προτρέψω και τους υπόλοιπους αγωνιστές να συμμετέχουν.

Πρώτα πρώτα, τον εκλεκτό κλάδο των μπάτσων. Παρατήστε τα γλομβ και την φύλαξη (λέμε τώρα) και αμοληθείτε στους δρόμους. Εντάξει, κι αν αυξηθεί η εγκληματικότητα τι θα γίνει; Σάματις τώρα δεν έχουμε; Σας παρακαλώ, ας μην κολλάμε στα νούμερα.

Εις αυτούς, συμπεριλαμβάνω σαφώς και τους δεσμοφύλακας. Ε δε νομίζω τώρα να δημιουργηθεί πρόβλημα αν αφήσετε μια στάλα τα παιδιά μέσα χωρίς επιτήρηση. Είμαι σίγουρη πως αν τους εξηγήσετε τα αιτήματά σας, θα κατανοήσουν και θα δεχθούν να μείνουν στις θέσεις τους με τάξη και ηρεμία.

Χώρια που δεν κατάλαβα, ο στρατός δεν έχει δικαιώματα; Φτιάχτε σκιάχτρα να καλύψουν τις σκοπιές, αφήκετε λίγο και τις επιχειρήσεις να πάνε πίσω, και σύσσωμοι κι εσείς στον αγώνα. Ορμάτε γενναίοι μου!

Γιατί, οι γιατροί; Οι νοσοκόμες; Άντε και πέθαναν καμιά δεκαριά κατοστάδες άνθρωποι παραπάνω. Εντάξει ρε παιδιά, μη φέρνουμε και τον πανικό, σάματις υπέγραψε κανείς συμβόλαιο ισοβίου παραμονής στον πλανήτη;

Με δέκα δεκαπέντε μερούλες πλήρους μπάχαλου, η χώρα θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Υποθέτω.

Αν και, αφού θα το διαλύσουμε που θα το διαλύσουμε το ρημάδι, ας το κάνουμε μια ώρα αρχύτερα.

Υ.Γ. Έχω να ανοίξω παράθυρο από τότε που ξεκίνησε η απεργία. Αν δεν πάω από μόλυνση, θα πάω από ασφυξία.


feed me more stupidity