Θεριό Ανήμερο...

Ποιος είδε το Θεριό και δεν το φοβήθηκε;Ε;; Ποιος;;

Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2009

Εξορμώ...

Δεν θα ήταν υπερβολή να παραδεχτώ ότι έχω μια ροπή προς το κακό τάιμινγκ.
Αν υπάρχει ένα διάγραμμα που δείχνει την χειρότερη χρονική στιγμή να κάνω κάτι μέσα στη μέρα, τη βδομάδα, το εξάμηνο, το χρόνο (μπορώ να το πάω μέχρι τη χιλιετία, αλλά φαντάζομαι το πιάσατε το νόημα), αυτή ακριβώς η στιγμή είναι και αυτή που θα διαλέξω.
Άθελά μου φυσικά, καθόσον ο μαζοχισμός ουδεμία σχέση έχει μεθ' ημών.
Προχθές λοιπόν, το πρώτο Σάββατο μετά την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων, αποφάσισα να πάω βόλτα στην αγορά.
Οι φορές που κατεβαίνω Σάββατο είναι μετρημένες, διότι η σοφία των ετών με έχει μάθει ότι οι καθημερινές είναι σαφώς καταλληλότερες και για βόλτες, και για ψώνια.
Δηλαδή τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αμέσως προηγούμενη φορά που έκανα την ίδια βλακεία, πρέπει να ήταν όταν πήρα το απολυτήριο λυκείου και δεν έβλεπα την ώρα να πάρω κορνίζα για να το κοτσάρω στον τοίχο (γιατί, δεν είναι κατόρθωμα άξιο τοιχοκολλήσεως και κομπασμού;).
Η μέσα μου φωνή, αλάνθαστη αλλά σε μόνιμη πάλη με την έξω μου κίνηση, προσπαθούσε μάταια να με προειδοποιήσει.
Μην το κάνεις.
Θα το μετανιώσεις.
Μη.
Στου κουφού την πόρτα...
Ντύνομαι, στολίζομαι, δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω και κινάω για την τράπεζα της γειτονιάς, προκειμένου περί να αναλήψω το εβδομαδιάτικό μου και να μπορέσω να επενδύσω ένα μέρος εξ αυτού σε τοιαύτην την προκυριακάτική μου εξόρμηση.
Φευ.
Η τράπεζα της γειτονιάς (ονόματα δεν λέμε, ένα γράμμα του αλφαβήτου το όνομά της και περιέχεται μέσα στην προηγούμενη λέξη, χωρίς να είναι το βήτου) είχε κατεβασμένα ρολά. Και στο ΑΤΜ.
Καθώς δεν είχα λοστό απάνω μου να βανδαλίσω τα ρολά και να τους πείσω ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να πεισμώνουν τους επίδοξους καταστροφείς, αφού εκτός των άλλων επιδεικνύουν την ζαμανφουτίστικη νοοτροπία τους ως προς τους πελάτας τους, γύρισα την περήφανη πλάτη μου και έφυγα.
Να σου την πάλι.
Μη.
Δεν το έπιασες το υπονοούμενο;
Γύρνα πίσω.
Αλί, αλί και τρισαλί.
Μπαίνω αγέρωχη στο φορείο του λαού, θεωρώντας ότι θα κατάφερνα σε λίγα λεπτά να εξυπηρετηθώ από ένα υποκατάστημα του κέντρου, αφού όσο να πεις το κέντρο είναι κέντρο (τσεκαρισμένο).
Ούτε ένα. Ούτε δύο. Ούτε τρία. Στο τέταρτο θωρακισμένο υποκατάστημα, κι αφού είχα φάει το κρύο της αρκούδας και την κίνηση του αιώνα, αποφάσισα να τραβήξω ρευστό από άλλη τράπεζα που είχε την καλοσύνη να μεριμνήσει για την πελατεία της (ευχαριστώ τους κύριους τραπεζίτες). Το ακριβές ποσό του νταβατζιλικίου που τους αναλογούσε δεν το ξέρω ακόμα. Έφαγα το φέσι και ηρέμησα.

Υ.Γ. Συνεχίζεται... Όλη τη μίρλα μαζεμένη με τη μία;

3 Comments:

At 1/20/2009 4:13 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ειχες ολα τα σημαδια κι εσυ εκει. πεισμα. περιμενω το επομενο. φανταζομαι δεν ψωνισες τιποτα.
λολ

 
At 1/24/2009 4:50 μ.μ., Blogger snikolas said...

Ημέρα εκπτώσεων και είχαν τα ρολά κατεβασμένα; Ξέρεις τι θα πει αυτό; Ότι ΔΕΝ έχουν φράγκο ΤΣΑΚΙΣΤΟ!

 
At 1/25/2009 11:35 μ.μ., Blogger Θεριό Ανήμερο said...

lifewhispers:
Πείσμα ιζ μάι μιντλ νέιμ.

snikolas:
Όλα τα ξέρεις πια.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

feed me more stupidity