Θεριό Ανήμερο...

Ποιος είδε το Θεριό και δεν το φοβήθηκε;Ε;; Ποιος;;

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2007

Ψηφίζω...


Είναι ένα παλιό τραγούδι (και ουχί παλιοτράγουδο) που λέει "ψέμα αν θες να πεις, αν θέλεις να γελά κανείς, λέγε δημοκρατία". Αυτό το ξέρουμε όλοι. Η διαφορά άλλωστε της δημοκρατίας με την μοναρχία είναι ότι στην δεύτερη κυβερνάει μία οικογένεια, ενώ στην πρώτη δύο.
Να σε ξεσηκώνουν να πας να ψηφίζεις, υποτίθεται ότι μια άλφα λογική την έχει. Σε λέει άμα θες μετά να μη γκρινιάζεις και να μη βρίζεις τους άλλους έλα να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Μετά θα βρίζεις μεν, αλλά τον εαυτό σου, διότι έβαλες ιδιοχείρως το χεράκι σου και έβγαλες το ματάκι σου.
Να σε τραβάνε όμως πάλι στα καλά των καθουμένων να πας να κάνεις την εφορευτική επιτροπή, αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ με καμία λογική.
Χωρίς κέρδος κέρατα. Τσάμπα εργατικό δυναμικό δηλαδής. Να κάθεσαι εκεί με τις ώρες και τα χρόνια (υπερβάλλω αλλά γουστάρω) για να πάει ομαλά η εκλογική διαδικασία. Άντε μην πω τώρα τι την έχω την εκλογική διαδικασία, μην τυχόν τρώτε και σας πάθει παλινδρόμηση η τροφή από την γαστρική περιοχή στον οισοφάγο (καταραμένο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια που δε με άφηκες να γενώ γιατρέσα).
Και αυτό παρακαλώ πώς το αποφεύγεις;
Όχι πας λέει στον εισαγγελέα να δηλώσεις κόλλημα.
Α όχι, εγώ παρτίδες με το νόμο δε θέλω. Μέχρι να αποσύρουνε τον νόμο του Μέρφι, ούτε ζωγραφιστούς να μην τους ξαναματαδώ μπροστά μου.
Όχι πας λέει το πρωί στον δικαστικό αντιπρόσωπο με χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο.
Και σιγά μην ξυπνήσω εγώ με την τσίμπλα στο μάτι Κυριακάτικο για να δηλώσω ότι θα κάνω κοπάνα, και σιγά μην τρέχω στο δημόσιο νοσοκομείο να κάνω την άρρωστη και να φύγω πραγματικά άρρωστη.
Τα νεύρα μου!!!!!!!!!

Υ.Γ. Καμία ιδέα κανείς; Δεκταί και ρεαλιστικαί προτάσεις, όχι μόνο σουρεάλ.

7 Comments:

At 9/12/2007 4:13 μ.μ., Blogger YO!Reeka's said...

εμένα ήρθαν και με ζήτησαν μια χρονιά που ήμουν φαντάρος. είχα μεν άδεια, αλλά δεν ήθελα να πάω. έβαλα λοιπόν την παραλλαγή και πήγα, τους είπα ότι είμαι φαντάρος και ξέμπλεξα.
ΥΓ. έχω δουλέψει γραμματέας σε δημοτικές εκλογές πριν από χρόνια. είχε μεγάλη πλάκα, πάντως. μια εμπειρία κι αυτό :)

 
At 9/12/2007 4:50 μ.μ., Blogger zouri1 said...

παθων και εγω,
αλλα θα κανω ...

 
At 9/12/2007 5:23 μ.μ., Blogger K-Top said...

Αν δεν έχεις ξαναπάει δες το σαν εμπειρία. Στην τελική είσαι υποχρεωμένος να πας, όχι και να κάνεις τη δουλειά σωστά! Αν δεν τους αρέσει ας σε απολύσουν!

Έχει πολλή πλάκα.. βλέπεις ότι φάτσα μπορείς να φανταστείς, κάτι κομματόσκυλα που πηγαινέρχονται, μπορείς να παίρνεις ύφος Υπερασπιστή της Δημοκρατίας και να λες "σας παρακαλώ κύριε! Εδώ δεν παίζουμε!", να χαχανίζεις και να λες αστεία όλη την ώρα μέχρι να σου πούνε "δεν παίζουμε" όπου τους απαντάς "γιατί?" κλπ κλπ.

Ατρον ο θετικοβλέπων.

 
At 9/13/2007 10:14 π.μ., Blogger kotosalata said...

Λοιπόν επειδή έχω εμπειρία επί του θέματος πρέπει να σου πω ότι η όλη κατάσταση έχει και την πλάκα της. Σε κάθε εκλογικό τμήμα προβλέπονται 3-4 άτομα εφορευτική και 2 αναπληρωτές οπότε μπορείς να πας την ώρα που θες να ψηφίσεις και να ζητήσεις από το δικ. αντιπρόσωπο να καθήσεις μόνο μερικές ώρες αν σε χρειάζονται (συνήθως για να φτιάχνεις τα ψηφοδέλτια) εναλλαξ με τους υπόλοιπους.
Πίστεψέ με θα το εκτιμήσουν.
Καλή επιτυχία!

 
At 9/13/2007 11:49 π.μ., Blogger Tasis Plisis said...

Μα ειναι τοσο απλο το πραμα! ΔΕΝ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ, ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Μα γιατι δε μου ερχεται κι εμενα ενα τετοιο χαρτακι??

 
At 9/13/2007 2:12 μ.μ., Blogger An-Lu said...

Αν πάς, φρόντισε να σε εφοδιάσουν με τροφή (πίτες, σουβλάκια, σούσι) οι αγαπημένοι σου, όταν θα έρθουν να ψηφίσουν κατά το μεσημεράκι.
Για κοπανιστή...φρόντισε να αρρωστήσεις και να πας στο δημόσιο νοσοκομείο την προηγουμένη και στείλε κάποιον αγαπημένο που να μπορεί να ξυπνήσει αχάραγα, για να το προσκομμίσεις (εσύ είσαι άρρωστη, που να τρέχεις!)

 
At 9/18/2007 10:16 π.μ., Blogger Θεριό Ανήμερο said...

yo!reeka's:
Γραμματέας έχει όντως πλάκα. Παίρνεις και παραδάκι γαρ;)

zouri:
Μα τι συνείδηση!

atron:
Θετικοβλέπων και θετικολέγων. Ορθώς έγραψες αν και καθήμενος.

kotosalata:
Η αλήθεια είναι ότι δεν αφορούσε εμένα προσωπικά, οπότε μια πιθαμή μακριά και δε βαριέσαι αδερφέ:)

dcd:
Κάποιος κάποτε με έλεγε "αντιδραστήριο". Νομίζω ότι αν σε είχε γνωρίσει, θα μοιραζόμασταν τον ίδιο τίτλο.

an-lu:
Μα τι είστε εσείς οι Έλληνες, το μυαλό σας πώς να κάνετε κοπάνα...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

feed me more stupidity